28 Ekim 2008 Salı

SADECE 35YTL İLE ŞAŞIRTICI BİR ŞEKİLDE PARA KAZANIN

Öncelikle size; gerçekten ciddi bir ekgelir sahibi olabileceğiniz bu kazanç sistemi ile ilgilendiğiniz için teşekkür ediyoruz.
En basit şekli ile temel mantık şu ;
Size işimizin tüm detaylarını kafanızda hiçbir soru işareti bırakmayacak şekilde anlatmaya,sistemin mantığını kavramanıza yardımcı olmaya çalışacağız.
Lütfen dikkatli olarak sayfanın sonuna kadar yazılanları takip ediniz.
Öncelikle özellikle bir konuda sizden ricada bulunuyoruz,
Daha önce mutlaka internetten kazandıracağını söyleyen birtakım yolları denemişsinizdir.Ve kafanızda bakalım bundan ne çıkacak diye bir takım önyargılar oluşmuş olabilir.
Sizden ricamız ilk olarak kafanızdaki tüm ön yargıları silin ve tüm bu konudaki olumsuz deneyimlerinizi unutun.Çünkü bu sistemin daha önce umut bağladığınız hiç bir sözde kazanç yöntemi ile alakası bile olmadığını size YÜZDE YÜZ garanti ediyoruz.

SİSTEMİN GENEL AMACI
Sistem tamamen sağlıklı bir mantığı olan,çok güçlü bir altyapıya oturmuş,hiç tecrübesi olmayan kullanıcılara bile çok kolay bir şekilde kazanmaya başlayıp performanslarını arttırma konusunda yardım eden,herkesin kolayca adapte olabileceği ve gerçekten üzerinde çok uzun zamandır ciddi çalışmalar yapılmış çok ciddi bir kazanç programıdır.
Amaç kesinlikle sömürmek değil internetten herkesin kazanabileceğini göstererek,Tüm kazançları üyelerine tam zamanında ödeyip her geçen gün daha büyük bir güven kazanarak sürekli büyümeyi hedefleyerek ve büyüdükçe de üyelerine daha çok kazandırmaktır.
BU SİSTEM NEDİR? NE DEĞİLDİR?
Bu sistem kesinlikle bir para zinciri değildir.Kesinlikle kapı kapı pazarlama tarzı bir sistem değildir.Üzerinizde büyük bir yük oluşmasını sağlayacak zamanınızı sömürecek bir sistem değildir.Size dünya kadar zamanınızı harcayıp bir arpa boyu bile yol götürmeyen ilk kazancınız için aylarca bekleyip sonrada pes edeceğiniz bir sistem değildir.Kesinlikle yasadışı bir sistem değildir.Sizin üye olmanızı sağladıktan sonra daha sonra sizi yalnız bırakacak bir sistem hiç değildir...
Kafanızda hiçbir soru işareti kalmayacağına emin olabilirsiniz.
İnternet üzerinden para kazanmayı vaat eden bir çok sisteme girdim, çıktım. Hepsinin avantajları ve dezavantajları vardı. Şuan sadece bir yöntem kullanıyorum. Size bu yöntemi anlatacağım.
DEĞERLİ ARKADAŞLAR! Son yüzyılda marketing sistemi diye bir sistem insanlar tarafından bulundu. Bu sisteme göre herkes üç ya da dört kişiye ulaşıyor böylelikle çığ gibi büyüyen bir kitle meydana geliyor. Siz tek başınıza 70 000 kişiye ulaşamazsınız. Ama siz sadece 5 kişiye ulaşırsanız ve her yeni katılımcı da sadece 5 kişiye ulaşırsa bu rakama çok kısa sürede kolayca ulaşılır.
Örnek verecek olursak; her yeni katılımcının sadece 3 kişiye ulaştığını varsayalım. Altınızda oluşacak kişi sayısı şu şekilde olacaktır:
Yukarıda sadece 3 üye yaptığınızı ve her üyenizin 3 er üye yaparak bunun 6. kademeye kadar bu şekilde devam ettiğinin bir canlandırması yapıldı. Sizde gördünüz, networkunuzda tam 1092 kişi oluyor. Her yeni katılımcının 5 kişiye ulaştığını, 10 kişiye ulaştığını düşünün. Çığ gibi büyümüş binlerce kişi altınızda birikmiş olacaktır.
Marketing sistemi kısaca bu anlama gelir. Marketing sistemi için ALPER AISTAIN dünyanın sekizinci harikası demiştir.
Bu sistemle çalışan dünya üzerinde onlarca firma var. Herbelife, Aloe Vera, Erol Çorap v.s daha bir sürü... Bu firmalardan bazılarını siz de duymuş olmalısınız. Bunlar marketing sistemiyle çalışıyorlar, fakat kimisi sağlıklı beslenme ürünleri satıyor, kimisi içecek satıyor. Kimisi ise çorap satıyor. Ürünlerinin anlatılan vaadi yerine getirip getirmemesi, insanların bunlara ihtiyacının olup olmaması, ve insanları bu ürünleri almaya ikna edebilmek için bire bir görüşmek ve kargo ile teslimat işleri ile uğraşmak bu işlerin olumsuz yanları.
Biz, yani sistemimiz, e kitap ailesi olarak yine marketing sistemiyle çalışmak, dünyanın sekizinci harikası sayılan bu fırsatın imkanlarından yararlanmak ve fakat biraz evvelki zorlukları da aşmak için bir ürün bulmak istedik. Ve E kitap satışını bulduk. Zira bu kitapların satımı online yani internet üzerinden olduğundan; ürün tesliminde bile müşterilerle muhatap olmak gerekmediğinden yukarıda ki diğer bütün şirketlerin dezavantajlarını aşmış bulunuyoruz. Altınızda çok kısa sürede oluşacak binlerce kişi sizden bu kitapları sipariş edecek. Siz de bu kitapların bir kopyasını mail ile göndereceksiniz. Bütün işiniz bu kadar.
Hayatınızı ne şekilde kazanıyor olursanız olun, belki bir öğretmensiniz, belki bir hemşire, işçi yada memur... Kendinize zaman zaman şu soruyu sorduğunuz oldu mu; başka bir yol olmalı, daha rahat, daha az karmaşık? Biz bu yolu bulduk. Evet, böyle bir yol var! Bu başarı yolu, bir yönüyle "Bilgi" ve "Teknoloji" olarak adlandırılabilir. Bu site size artan gelir ve değişen hayat tarzlarını gösteriyor.
Evinizdeki rahat ortamda, işyerinizde bilgisayarınızın başında oturup internetten para kazanabilirsiniz. Ücretsiz reklâm yaparak önümüzdeki günlerde dilediğiniz geliri elde edebilirsiniz. Reklâmı nasıl yapacağınızı ise e-mail yolu ile göndereceğimiz 7 E-kitap size anlatacaktır. 7 E-kitap herkesin kolaylıkla anlayabilmesi için sade bir dille yazılmıştır.Kısa zamanda, Çok kazanç! Bu size imkânsız gibimi geliyor? Okumaya devam edin ve programın nasıl çalıştığı hakkında detayları öğrenin.
Hayır, hiçbir "hilesi" yok bu işin! Ayırdığınız zaman ve ilgi için teşekkür ederiz.
Bu programın (Almanya'da) internetteki popülaritesi yüzünden tanınmış bir alman araştırma dairesi aşağıda tarif edilen programın gerçekten para kazandırıp kazandırmadığı hakkında bir araştırma yaptı. Aynı zamanda bu araştırma sonucu programın yasal olduğu ortaya çıkmıştır . Bu araştırma kamu oyuna bu programın basit bir ek gelir imkanı sağladığı ve inanılmaz sonuçlar verdiğini ispatlamıştır. O kadar çok insan katılıyor ki bu programa, daha önceki katılımcılar için işler eskisinden de iyi gidiyor. Bu kadar çok yeni katılımcıyla çalışmak çok heyecan verici oldu son zamanda. Bunun ne anlama geldiğini biraz daha tecrübe edinince siz de anlayacaksınız.Bu program yasal yoldan ve Internet üzerinden para kazanma imkânı sunuyor.Bunun için çok çalışıp birilerine aktif olarak bir ürün satmak zorunda değilsiniz ve en iyisi: evinizi bile terk etmek zorunda değilsiniz. Bu iş sayesinde bir gün banka hesabınızda hayal bile edemeyeceğiniz meblağlarınız olacaktır,
siz isteseniz de istemeseniz de..!

Arkadaşlar, kısaca işimizin özeti şudur;
1-Bir memur, ay sonu maaşını alır. Bu maaş sabittir ve bir zam söz konusu olmadığı müddetçe değişmez.
2-Bir işçi çalıştığı saat kadar kazanır. Çalışmadığı saatlerde kendisine ödeme yapılmaz.
3-Bir ticaretçi ticaretle vakit geçirdiği zaman, ürününü satabilir. Evinde oturursa ürününü pazarlayamaz.
4-Yine bir ticaretçi elindeki ürünü sattığı zaman, işine devam ede bilmek için yeni ürünler almak zorundadır…
Şu anda tanımaya çalıştığınız ve tanıtımını okuduğunuz iş fırsatı, yukarıdaki özelliklerin hiç birini taşımaz. Yani;
1-Kazancınız, siz isteseniz de istemeseniz de, alt müşterileriniz çoğaldıkça katlanarak artacaktır.
2-Sadece çalıştığınız saatlerde kazanmazsınız, sizin çalışmadığınız saatlerde bile, altınızda oluşacak olan binlerce müşterinin kazancından aynı miktarda siz de kazanırsınız.
3- Bu iş bir ticarettir. Fakat ticaretini yaptığınız e kitap’ların bitmesi ve sizin her zaman yeniden bunları satın almanız söz konusu değildir. Çünkü bir kere satın alırsınız ve ondan sonra altınızda oluşacak binlerce kişiye bir kopyasını mail ile gönderirsiniz.
4-Diğer ticaretlerden farklı olarak, müşterilerinizi tek tek siz bulmazsınız. Yedinci seviyeye kadar altınızdaki her kişinin müşterisi, aynı zaman da sizin de müşteriniz olur.
Şöyle ki;
7 tane E kitabımız var. Ve bu kitapların kimlerden sipariş edileceğini belirten, yedi ayrı isim ve hesap var. Yazımızın ilerleyen kısmında Sipariş bölümünden hangi kitabın kimden sipariş edileceğini görebilirsiniz.Siz her kitap için uygun hesaba Beş YTL havale yaparak 7 e kitabı sipariş edersiniz.
Ve artık siz de sistemin bir parçasısınız. Size hazırlayacağımız sitede siz 7 E Kitap'ın kimden sipariş edileceğini yazan listede, birinci kitabın altında olursunuz. Diyelim ki 5 kişi buldunuz. Bu beş kişi uygun hesaplara 5 er ytl havale ederek işe başlar. Birinci kitabın altında sizin isminiz ve hesap numaranız olacağı için, size de 5 ytl havale yaparlar. Yani kazancınız
5 x 5ytl = 25 YTL
Şimdi; Sistemin nasıl ilerlediğine dikkat edin!
Sizinn bulduğunuz bu beş kişi, onlara hazırlanacak olan sitede kendileri E kitap no 1 i satarken, onların listesinde siz E kitap no 2 yi satıyor olursunuz. Diyelim ki bu beş kişide sadece beşer kişi buldular, 25 kişi eder. Ve bu 25 kişi 2. kitabı sizden satın alır. Çünkü siz o beş kişinin listesinde 2. kitabı satıyorsunuz. Yani kazancınız
25 x 5ytl = 125 YTL
Bu 25 kişinin listesinde ise siz 3. kitabın altına kaydırılırsınız. Bunlar da sadece beş kişi bulsa 125 kişi eder. Ve 125 kişi sizden 3. kitabı alır. Yani kazancınız
125 x 5ytl = 625 YTL
Bu 125 kişinin listesinde siz 4. kitabın altına kaydırılırsınız. Bunlarda sadece beş kişi bulsa 625 kişi eder. Ve 625 kişi sizden 4. kitabı alır. Yani kazancınız
625 x 5ytl = 3125 YTL
Bu 625 kişinin listesinde ise siz 5. kitabı satıyor olursunuz. Bunlarda sadece beş kişi bulsa 3125 kişi eder. Ve 3125 kişi sizden 5. kitabı satın alır. Kazancınız ise;
3125 x 5ytl = 15,625 YTL
Bu 3125 kişinin listesinde siz 6. kitabı satıyor olursunuz. Bunlar da sadece beş kişi bulsa 15.625 kişi eder. Bu 15.625 kişi sizde 6. kitabı alır. Kazancınız;
15.625 x 5ytl = 78,125 YTL
Bu 15.625 kişinin listesinde ise siz 7. kitabı satıyor olursunuz. Bunlarda sadece beş kişi bulsa 78.125 kişi eder. Bu 78.125 kişi sizden 7 kitabı alır. Kazancınız ise;
78.125 x 5ytl = 390,625 YTL
Her yeni katılımcı sadece 5 kişi bulduğu zaman toplamda kazandığınız para ise:
1.seviye - 5 katılımcı.................... 25 YTL
2.seviye - 25 katılımcı................ 125 YTL
3.seviye - 125 katılımcı.............. 625 YTL
4.seviye - 625 katılımcı............ 3.125 YTL
5.seviye - 3125 katılımcı........ 15.625 YTL
6.seviye - 15625 katılımcı...... 78.125 YTL
7.seviye - 78125 katılımcı..... 390.625 YTL
toplam.................................... 488.275 YTL

Bu seviyeden sonra, artık siz sisteme yeni katılan kişilerin listesinde olmazsınız. Çünkü bir alta kayacağınız kitap kalmadı. 7 kitabımız ve 7 seviyemiz var. Fakat siz sadece 5 kişi buldunuz ve yedinci kitabın altına kadar kaydırılıp daha sonra silininceye kadar, her yeni katılımcının sadece 5 kişi bulması halinde bile altınızda 78.125 kişi oluştu.
Kazancınız ise 488,275,00 YTL
*************************************
Gerçekten bu baş döndürücü bir rakam… Herkes başladığı ilk ayda 5 kişi üye etse, siz bu rakama yedi ayda ulaşırsınız. Her yeni katılımcı başladığı ilk iki ayda beş kişi bulsa, siz bu rakama on dört ayda ulaşırsınız.
Bu matematiksel bir gerçekliktir ve kimse bunun aksini iddia edemez!!!
Fakat size tavsiyemiz, 5 kişi ile kalmayın. İlk seviyenizi ne kadar geniş tutarsanız, alt seviyeleriniz o kadar geniş ilerler. Bizzat kendileri elli, altmış kişi üye yapan katılımcılarımız var. Onların alt seviyeleri ve kazançları şimdi mükemmel ilerliyor. Ve işleri eskisinden çok daha mükemmel…
****************************
5 kişi üye edinceye kadar reklamlarınızı sürdürün. E kitaplarda size sunulan reklam yöntemlerini kullanırsanız 5 değil, onlarca müşteriye ulaşabilirsiniz. Size tavsiyemiz en az 5 müşteri buluncaya kadar asla pes etmeyin.
Ben bu sisteme başladıktan sonra 5 kişi üye edemem diyorsanız, bu sisteme başlamanızı hiç tavsiye etmem. 35ytl’nize yazık olur.
Fakat şundan kesinlikle emin ola bilirsiniz ki; sabırla ve azimle, e kitaplarda size sunulan ücretsiz reklâm yöntemlerini kullanırsanız ve kararlı olursanız, değil beş müşteriye ulaşmak, onlarca müşteriye ulaşacağınızı garanti ediyoruz. Yeter ki istekli ve azimli olun. Zaten belli bir aşamadan sonra siz istemeseniz de program size çalışmaya başlayacaktır. Bir gün banka hesabınıza baktığınızda, gördüğünüz meblağa siz bile inanamayacaksınız.
Şimdiden başarılar dilerim… Sağlıklı ve bol kazançlı günler. Her şey gönlünüzce olsun.
******************
Bu sistem ile;
1) Ürün maliyeti olmayan bir ürün gönderiyorsunuz.
2) Nakliye masrafı olmayan bir ürün gönderiyorsunuz.
3) Reklâm maliyeti olmayan bir ürün gönderiyorsunuz.
4) Başkalarının para kazanmasına yardımcı olacak bir ürün gönderiyorsunuz.
5) İnternetin ve network pazarlamanın gücünü kullanıyorsunuz.
6) 35 YTL'nin haricinde ki tek yatırımınız zamanınız ve bağlantı masrafınız.
7) Gelirinizin hemen hemen tamamı kâr.
8) Siparişleriniz banka havalesi ile gelecektir ve siz e-mail ile ürün teslimatı yapacaksınız, bu sebepten dolayı 1'e 1 satış görüşmeleri yapmak zorunda olmayacaksınız.
Bu Programın kurucusundan şahsi bir not : Bu programı okuyup inceledikten sonra herhalde anlamış olmanız gerekiyor ki, böyle bir program bir amatör tarafından yazılmamıştır. Az evvel ömür boyu risksiz ve minimum bir yatırımla, ekonomik özgürlüğünüzü sağlayabileceğiniz bilgiler aldınız. Gelecek aylarda hayal ettiğinizden de fazla kazanç elde edeceksiniz. Şunu baştan belirteyim; elde edeceğiniz kazancın bir kuruşunu bile görmeyeceğim. Ve bu tanıtım metnindeki yazarlar da öyle. Ben 2 milyon EURO kazandım bile ve programdan çekildim. Şu an dünyanın değişik ülkelerinde ofislerim var ve oralarda yeni programlar hazırlıyoruz.
Bu programdaki talimatlara aynen uymanızı tavsiye ederim. Kesinlikle değiştirmeyin!!! Önünüzde durduğu şekilde mükemmel işliyor. Yapmış olduğunuz reklâmlar sonucunda bilgi için başvuran herkese bu tanıtım metnini yollayın. Bu kişilerden birisi belki 80'den fazla ilan verecektir ya da reklâm yöntemi no:5 veya no:28'i kullanacak? Böylelikle isminiz bütün reklâm metinlerinde yazacaktır.
Unutmayın: Ne kadar çok reklâm yaparsanız, o kadar çok potansiyel müşteriye ulaşacaksınız. Bir ürününün satılmasını istiyorsanız, öncelikle o ürünün reklamını (tanıtımını) yapmalısınız. Aksi halde hedefe ulaşmak imkansızdır. 7 E-kitabın içinde 28 değişik ve ücretsiz reklâm yöntemi tarif edilmekte ve milyonlarca katılımcıya yetecek kadar imkân var.
Evet; sizlere ekonomik özgürlüğünüzü nasıl elde edebileceğinizi dair fikri, malzemeyi ve imkânı verdim. Sıra sizde! "Bunu iyice düşünün!" Bu Dokümanı silmeden önce (yada bu sayfayı kapatmadan önce) iyice düşünün. Kâğıt kalem alın ve neler olabileceğine dair hesap yapın. En düşük geri dönüşümü hesaplayın ve fark edeceksiniz ki hala iyi para kazanabilirsiniz! Her şeye rağmen yatırdığınızı tekrar geri kazanabileceğinizi göreceksiniz. İlk siparişler gelince bütün kuşkularınız yok olacaktır. Bu program gerçekten işliyor!!!
Prof. Dr. Wolfgang Müller/Münih/Almanya
Lütfen bu yazının devamındaki programı okumak için vaktinizi ayırın. Hayatınızı sonsuza dek değiştirecektir.
Adım; Selim Varol. 2 yıl önce 12 sene emek verdiğim şirket rasyonelleşmeye gitti ve ben işimi kaybettim. Sonuçsuz iş görüşmelerinden sonra kendi işimi kurmaya karar verdim. Geçen yıllar içerisinde öngörülemeyen bir takım maddi sıkıntılar yaşadım. Aileme, dostlarıma ve finansörlerime 18.000 YTL'den fazla borcum vardı. Ekonomik durumumun bedelini ödüyordum ve yeterli miktarda bir gelire kavuşmaya başaramamıştım. Yeniden yapılanmak, aileme ve işime sahip çıkabilmek için ipotek üstlenmek zorunda kaldım. Bu esnada hayatımı değiştiren bir şey oldu. Bunları yazıyorum çünkü tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Ve eminim sizinde ekonomik konumunuzu sonsuza dek değiştirecektir.Mart ortalarında e-mail adresime bu program geldi. Daha 6 ay öncesine kadar farklı iş imkânlarını araştırıp bilgi toplamaktaydım. Elde ettiklerimin hiçbiri yeterince kar getirmiyordu. Ya çok karmaşıktı benim için ya da yürüyüp yürümediğini görmek için çok yüksek olan başlangıç sermayesini riske etmeğe değmezdi.Dediğim gibi, Mart 2005'te bu program elime geçti. Talep etmemiştim. Kimseye bunun için ricada bulunmamıştım. İsmim (Allah'a şükürler olsun) bir e-mail listesinde kayıtlı idi. Doğru anladığıma emin olmak için birkaç kez okudum. Karşımda açıkça para üreten bir fenomen duruyordu. Başlamak için gerekli olan sermayeyi daha fazla borçlanmadan da yatırabilirdim. Kâğıt kalem alıp hesabımı yaptıktan sonra, yatırdığımdan fazlasını kazanacağımı gördüm. E-kitap No: 5'teki tanıtım yöntemi No:23 (küçük ilanlar) ile başladım ve 80 adet ücretsiz ilan verdim. Müracaatlara e-mail yoluyla bu tanıtım metnini yolladım.E-mailin muhteşem tarafı baskı ücreti, kargo ücreti yok ve her teslimat e-mail ile yapıldığı için tek yatırımım zamanım oluyor. Umarım bu söyleyeceğim sizi korkutmaz, ama her ne pahasına olursa olsun kimseyi kandırmayacağıma söz vermiştim bu işi yaparken.Bir haftadan az bir süre sonra E-kitap No:1 için siparişler gelmeye başlamıştı. 13 Nisana kadar 26 adet E-kitap No:1 siparişi gelmişti. Hedefiniz ilk 2 haftada E-kitap No:1 için 20 adet sipariş toplamaktır. Bunu başaramamışsanız daha fazla tanıtım yapın, ta ki başarana kadar. Bu benim belirlediğim kazanca doğru ilk adımımdı.5 Mayıs'ta E-kitap No:2 için 196 adet sipariş aldım. Hedefiniz ilk 4 haftada E-kitap No:2 için en az 100 adet sipariş almaktır. Bunu başarana kadar tanıtım yapmaya devam edin. Eğer 100 adet sipariş aldıysanız geri kalanı çok kolay olacaktır. Rahatlayın, çünkü belirlediğiniz kazancı tutturacaksınız.E-kitap No:2 için 196 adet sipariş almıştım- ihtiyacım olandan 96 adet fazla. Böylelikle geriye yaslandım ve rahatlamaya çalıştım. 25 Mayısa kadar verdiğim 1x80 ilandan 70.000YTL'den fazla elde etmiştim ve her gün daha fazla geliyor.Tek işiniz bu programın tanıtımını yapmaktan ibarettir.Nerede ve nasıl tanıtım yapacağınız ise 7 E-kitabın içinde ayrıntıları ile yazmaktadır. (Toplam 28 adet birbirinden farklı ücretsiz tanıtım yöntemi bulunmaktadır.)Lütfen bu yazının devamındaki programı okumak için vaktinizi ayırın. Hayatınızı sonsuza dek değiştirecektir. Şunu unutmayın: Denemezseniz sizin için çalışmayacaktır. Bu program çalışıyor ama harfiyen uygulamalısınız! Özellikle isminizi listeye kesinlikle tarif edildiği şekilde kaydetmelisiniz! Aksi halde program işlemeyecek ve çok para kaybedeceksiniz! Bu programın çalışabilmesi için hedefiniz olan 20 adet E-kitap No:1 ve 100 adet E-kitap No:2 siparişi almalısınız. İşte o zaman belirlediğinizden de fazlasını elde edebilirsiniz. Ben bunun yaşayan örneğiyim.!!!!!Sadece bir hedefe odaklanın!!!!!--- Çoğu insan vazgeçtiği için başaramıyor ---Halbuki bu inanılmaz sistemi bir kere anladığınızda, ne kadar karlı olduğunu sizde anlayacaksınız !! Şayet bu programa katılmamaya karar verdiyseniz sizin için üzgünüm. Sizin için risksiz ve az yatırımla gerçek bir imkândı. Şayet katılmaya karar verdiyseniz ekonomik özgürlüğünüze giden yoldasınız. Sizde benim gibi ekonomik zorluklar içerisindeyken bu gidişe dur demek istiyorsanız ve kendi işinizi kurarak ekonomik özgürlüğünüze ulaşmak istiyorsanız ; bunu bir işaret olarak görün. Ben öyle yaptım.Sevgi ve Saygılarımla Selim Varol
KAZANCINIZ
Var sayalım ki; ne kadar iyi gittiğini görmek için ufaktan başlamaya karar verdiniz.
Hedeflediğiniz kazanca örnek olabilmesi için aşağıda belirttiğimiz tabloları bir gözden geçirin. Şaşıracağınızdan eminim !!
(7 E-kitabın içinde yazanları uygularsanız kolaylıkla daha fazlasına ulaşacaksınız.)


Sizin ve programınızda ki katılımcıların sadece 2 başka katılımcı oluşturduğunu düşünürsek ;
1.seviye - 2 katılımcı............ 10 YTL
2.seviye - 4 katılımcı............. 20 YTL
3.seviye - 8 katılımcı.............. 40 YTL
4.seviye - 16 katılımcı............ 80 YTL
5.seviye - 32 katılımcı.......... 160 YTL
6.seviye - 64 katılımcı.......... 320 YTL
7.seviye - 128 katılımcı........ 640 YTL
toplam............................... 1.270 YTL
İsterseniz sizin ve programınızda ki katılımcıların sadece 2 başka katılımcı oluşturduğunda oluşacak tabloyu bir şekil ile gösterelim :
Sizin ve programınızda ki katılımcıların sadece 3 başka katılımcı oluşturduğunu düşünürsek ;

1.seviye - 3 katılımcı................. 15 YTL
2.seviye - 9 katılımcı................. 45 YTL
3.seviye - 27 katılımcı............. 135 YTL
4.seviye - 81 katılımcı............. 405 YTL
5.seviye - 243 katılımcı........ 1.215 YTL
6.seviye - 729 katılımcı......... 3.645 YTL
7.seviye - 2187 katılımcı..... 10.935 YTL
toplam................................. 16.395 YTL
Sizin ve programınızda ki katılımcıların sadece 4 başka katılımcı oluşturduğunu düşünürsek ;
1.seviye - 4 katılımcı.................. 20 YTL
2.seviye - 16 katılımcı................. 80 YTL
3.seviye - 64 katılımcı................ 320 YTL
4.seviye - 256 katılımcı........... 1.280 YTL
5.seviye - 1024 katılımcı......... 5.120 YTL
6.seviye - 4096 katılımcı....... 20.480 YTL
7.seviye - 16384 katılımcı..... 81.920 YTL
toplam................................. 109.220 YTL
Sizin ve programınızda ki katılımcıların sadece 5 başka katılımcı oluşturduğunu düşünürsek ;
1.seviye - 5 katılımcı.................... 25 YTL
2.seviye - 25 katılımcı................ 125 YTL
3.seviye - 125 katılımcı.............. 625 YTL
4.seviye - 625 katılımcı............ 3.125 YTL
5.seviye - 3125 katılımcı........ 15.625 YTL
6.seviye - 15625 katılımcı...... 78.125 YTL
7.seviye - 78125 katılımcı..... 390.625 YTL
toplam.................................... 488.275 YTL
En son tabloda her katılımcının sadece 5 yeni katılımcı oluşturduğunu varsaydık. 20 katılımcı oluşturursanız neler olacağını hesaplayın. Bazıları 100 katılımcı ve daha fazlasını oluşturacaklardır.
Bunu bir düşünün!
Aldığınız her 5 YTL için sadece sipariş edilen E-kitabı e-mail ile yollamanız yeterli olacaktır. Hepsi bu. Siparişin verildiği günde mail atmaya çalışın! E-kitapları mümkün olduğu kadar çabuk gönderin çünkü müşterileriniz ticaretlerini sadece sizden mail alırlarsa başlayabilirler.
****************************

Sizler başarıya ulaşıncaya kadar, her konuda, devamlı yanınızda olacağız.
Şimdiden başarılar dileriz… Sağlıklı ve bol kazançlı günler. Her şey gönlünüzce olsun
Siparişinizi verip sisteme girmeye hazır mısınız? İşte izleyeceğiniz adımlar :
1. Aşağıdaki listede bulunan 7 adet E-kitabın her birini altında yazılı olan isimlere 5'er YTL havale veya EFT yaparak sipariş ediniz. (Havale ve EFT aynı şeylerdir. Ancak aynı bankanın bir şubesinden diğer şubesine yapılan para transferine havale, farklı bankalar arası yapılan para transferine EFT denir). Yani 7 farklı hesaba havale veya EFT yapmalısınız. İnternet bankacılığını kullanmanızı öneririz. En düşük havale ve EFT masrafı online bankacılık hizmetinde olur. Eğer internet bankacılığınız aktif değilse, hesabınızın bulunduğu bankaya talimat vererek internet bankacılığını aktif hale getirebilirsiniz!
2. Havale yada EFT yaparken bankanın isteyeceği açıklamalar bölümüne mail adresinizi ve istemiş olduğunuz E-Kitabın sadece numarasını belirtmeniz yeterli olacaktır.
Örneğin: "isim.soyusimAThotmail.com 1" gibi. E-mail adresinizde '@' yerine 'AT' kullanın. E-kitap No:1 birkaç gün içinde e-mailinize gönderilecektir. E-mailiniz kesinlikle aktif olmalı. Aynı şekilde 2. , 3. , 4. , 5. , 6. ve 7. siparişlerinizde de yukarıda anlatıldığı şekilde hareket ediniz.
Örnek:
isimsoyisimAThotmail.com 1
isimsoyisimAThotmail.com 2
isimsoyisimAThotmail.com 3
isimsoyisimAThotmail.com 4
isimsoyisimAThotmail.com 5
isimsoyisimAThotmail.com 6
isimsoyisimAThotmail.com 7
Not : e-mail adresiniz toplamda 29 karakteri geçmemelidir, çünkü açıklama bölümüne girebileceğiniz karakter sayısı en fazla 31'dir.
3. Birkaç gün sonra bütün E-kitaplar e-mailinize gelecektir. Bunları bilgisayarınıza kaydediniz ki ihtiyacınız olduğu zamanda elinizin altında bulunsun ve bunları sipariş edecek olan binlerce müşterinize yollayabilesiniz.
4. Kesinlikle listedeki isimleri ve isimlerin sırasını aşağıda tarif edildiği şekilde kaydırın. Başka türlü bir değişiklik yapmayın! Aksi takdirde bu size çok para kaybettirecektir. Programın nasıl çalıştığını bir kere anladıktan sonra niçin değiştirmemeniz gerektiğini ve değiştirdiğiniz takdirde niçin çalışmayacağını anlayacaksınız. Dikkat edin, bu program test edilmiştir ve,
değiştirildiği takdirde çalışmayacaktır.
A -) E-kitap no:7'nin altındaki ismi ve banka hesap numarasını silin. Bu kişi döngüyü tamamladı ve şu an tahminen hatırı sayılır bir kazancı saymakla meşguldür.
B -) E-kitap no:6'nın altındaki isim ve banka hesap numarasını E-kitap 7'nin altına kaydırın.
C -) E-kitap no:5'in altındaki isim ve banka hesap numarasını E-kitap 6'nın altına kaydırın.
D -)E-kitap no:4'ün altındaki isim ve banka hesap numarasını E-kitap 5'in altına kaydırın.
E -) E-kitap no:3'ün altındaki isim ve banka hesap numarasını E-kitap 4'ün altına kaydırın
F -) E-kitap no:2'nin altındaki isim ve banka hesap numarasını E-kitap 3'ün altına kaydırın.
G -) E-kitap no:1'in altındaki isim ve banka hesap numarasını E-kitap 2'nin altına kaydırın.
H -) E-kitap 1'in altına kendi isim ve banka hesap numaranızı yazın.
Lütfen isim ve hesap numaralarını doğru kaydırmaya özen gösteriniz
********************
--- ŞİMDİ ---
Her kitap için yanında bulunan hesap numarasına 5 YTL havale edin.
Açıklama bölümüne:
a) e-mail adresiniz ('@') işareti yerine 'AT' kullanarak)
b) istediğiniz kitabın sadece numarasını belirtin!!!
Şimdi Siparişinizi Verin:
E-Kitap No. 1:"İlk Web sayfam"Bu kitabı sadece 5 YTL karşılığında aşağıdaki hesaptan sipariş ediniz:Ömür Yıldırım
Banka AsyaİstanbulMecidiye Köy ŞubesiŞube Kodu: 41Hesap No.: 1548775-1
Açıklama: E-mail adresiniz 1******************E-Kitap No. 2:"Ücretsiz Reklam Yöntemleri 1-4"Bu kitabı sadece 5 YTL karşılığında aşağıdaki hesaptan sipariş ediniz:Nuran Serbest
Yapı Kredi BankasıBursaOrhan Gazi ŞubesiŞube Kodu: 0095Hesap No.: 63700354
Açıklama: E-mail adresiniz 2******************E-Kitap No. 3:"Ücretsiz Reklam Yöntemleri 5-10"Bu kitabı sadece 5 YTL karşılığında aşağıdaki hesaptan sipariş ediniz:Satılmış Karadana
Türkiye İş BankasiAnkaraKüçük Esat ŞubesiŞube Kodu: 4208Hesap No.: 0699692
Açıklama: E-mail adresiniz 3******************E-Kitap No. 4:"Ücretsiz Reklam Yöntemleri 11-15"Bu kitabı sadece 5 YTL karşılığında aşağıdaki hesaptan sipariş ediniz:Akif Şahiner
Türkiye Ziraat BankasıAnkaraCebeci ŞubesiŞube Kodu: 651Hesap No.: 49549378-5001
Açıklama: E-mail adresiniz 4******************E-Kitap No. 5:"Ücretsiz Reklam Yöntemleri 16-20"Bu kitabı sadece 5 YTL karşılığında aşağıdaki hesaptan sipariş ediniz:
Birol VanlıTürkiye İŞ BankasıAnkaraKüçük Evler ŞubesiŞube Kodu: 4211Hesap No.: 1041516Açıklama: E-mail adresiniz 5******************E-Kitap No. 6:"Ücretsiz Reklam Yöntemleri 21-25"Bu kitabı sadece 5 YTL karşılığında aşağıdaki hesaptan sipariş ediniz:
Şaban VanlıTürkiye İŞ BankasıAnkaraKüçük Evler ŞubesiŞube Kodu: 4211Hesap No.: 1041502Açıklama: E-mail adresiniz 6**********************E-Kitap No. 7:"Ücretsiz Reklam Yöntemleri 26-28"Bu kitabı sadece 5 YTL karşılığında aşağıdaki hesaptan sipariş ediniz:
Bahattin SağlamTürkiye İş BankasıİstanbulSultan Çiftliği ŞubesiŞube Kodu: 1193Hesap No.: 0381674Açıklama: E-mail adresiniz 7


EN ÇOK SORULAN SORULAR
"Bu bir kartopu- veya piramit sistemi mi?"-HAYIR
Bu sistem kendi kendine yürüyen bir e-mail zinciri. Kartopu veya piramit sistemlerde her seviyede birileri katılır ama kimse sistemden çıkmaz. Tepede hep aynı kişi durur ve inanılmaz paralar kazanırken aşağıdakilere de birkaç kuruş kalır. Bu mektup zincirinde7. seviyeden sonra HER katılımcı sistemden çıkıyor. (Tabiî ki yeni bir liste ile yeniden başlayabilirsiniz)
"Paramın karşılığında E-kitapları alacağım ne malum?"
Siz para kazanırsanız, ben gelir elde edebilirim! Size bir şey göndermesem, 5 YTL'de kalırdı. Ama listedeki bütün katılımcılar gibi size E-kitapları gönderirsem ve sizde aynısını yaparsanız sizin vesilenizle daha fazla para kazanacağım çünkü internette benim ismimin yazdığı yeni bir liste oluşmuş olacak. (sizin listenizde ben E-kitap No. 2'yi satıyor olacağım.) Size E-kitabı ulaştırmam bu açıdan benim için çok önemli. Zira sadece bu şekilde sistem yürüyebilir.
"Kim gerçekten bu sistemden para kazanıyor ? yazarı mı ?
Tepede büyük vurgunu yapan kimse durmuyor. Girdiğiniz her listede isminiz 7. sıraya kadar kayıyor ve sistemden çıkıyorsunuz. Her yeni katılımcı diğer katılımcıların isimlerini bir alta kaydırdıktan sonra (7. sıradaki çıkıyor) kendi ismini yazdığı için yakında çeşitli listelerde isminiz hep farklı pozisyonlar da olacaktır. Zaten gelen siparişlerden anlayacaksınız. 2. 3. ve diğer kitapların siparişleri gelince, hangi seviyede olduğunuzu tespit edebilirsiniz.
"Web sayfasıyla ilgili sorular sorabileceğim bir danışma hattı var mı? Ben öyle şeyler yapamam."
Web sitenizi nasıl kuracağınız E-kitap No. 1'in içinde çok güzel bir şekilde anlatılmıştır. Diğer 6 E-kitapta da 28 adet ücretsiz reklam yöntemi 90 sayfada anlatılmıştır . Bunun yanı sıra çok önemli tüyolar, öneriler ve farklı yöntemlerle işinizi kurmaya yardımcı olmaya çalıştım.
E kitap'ı insanlar bizden neden alacaklar? Hangi ihtiyaçlarına cevap verecek?
Bu kitaplarda; bu yüzyılın harikası sayılan internette, büyük kitlelere ücretsiz nasıl ulaşacağınız çok değişik yöntemler ile anlatılıyor. İcabında büyük firmalar, bu yöntemleri öğrenebilmek için milyonlar ödüyorlar. Bu kitaplarda bu yöntemler anlatılıyor. Bu kitapların içeriği bu kadar önemli olmakla birlikte, bu kitapları alanların asıl gayeleri, bu kitaplar ile para kazanmaktır. Yani alanlar bu kitapları satarak para kazanmak için alıyorlar. Her ticaretçi aldığı para karşılığında insanlara bir şeyler satmak zorundadır. E kitap ailesi de e kitap satıyor. Bu kitaplar hem zahmetsizce satışını yapacağınız ürünler, hem de içindeki bilgilerden istifade etmek suretiyle işinizi büyük kitlelere tanıtmanızda faydalı olacak birer rehberiniz olacak.
"Bu iş yasal mıdır, hukuki boyutu nedir?"
Bu sorunun cevabından önce şunu iyi bilmek gerekir. Bir kazancın yasal olmaması yani kanunsuz olması için 2 şeyden birisi gerekir. Birincisi; haksız kazanç olması. İkincisi vergisinin verilmiyor olması.
Bizim işimize gelince evvela haksız kazanç değil. Eğer altınızda oluşan binlerce kişiye aldığınız paralar karşılığında bir şeyler satmazsanız kazancınız yasal olmaz. Manav elma, armut satar; kırtasiyeci kitap, kalem, defter satar. Ayakkabıcı da ayakkabı satar. Biz ise E KİTAP satıyoruz. Sisteme katılan herkes bunları kendi isteğiyle alıyor. Daha önce bizim sistemin benzeri fakat kanunsuz olan sistemler vardı. Sadece para zincirinden ibaretti, ortada bir ürün yoktu. Ama bizim sistemimiz bir para zinciri asla değil, olsa olsa çok akıllıca düşünülmüş bir ticaret zinciri diye biliriz.
Vergi meselesine gelince, internet ortamında satılan kitap, broşür, makale dergi gibi dokümanların gelir vergisinden müstesna tutulduğu sitemizde bulunan ilgili yasa linkinde belirtiliyor. İlla da vergi vermek istiyorum diyorsanız, iyi bir gelire ulaştıktan sonra elbette vere bilirsiniz.
Bütün bu açıklamalara rağmen, kalbiniz mutmain olmadı ise, maliyeye yada bir avukata bu işin hukuki boyutunu sora bilirsiniz.
"7. sıraya gelip sistemden çıkmak ne kadar zaman alır?"
Evvela şunu belirteyim, sizin isminizin 1. sırada yazdığı liste, web sayfanızda duruyor Ve sitenizi kapatmanın bir anlamı yok bence zira her zaman yeni katılımcılar eklenebilir. İşte bu yüzden aslında hep işin içindesiniz, web sayfanız açık kaldığı sürece. Döngü aşağı yukarı 7 ay sürüyor. Benim hesaplamalarıma göre bu da sizin 7. sıraya gelmeniz için gerekli olan süredir.
Yani 7. seviyenin sonunda 488.000 YTL toplamış olmalısınız.
ÖNERİLER
Öncelikle bu sayfaya gelip çalışmadan ve hiç bir şey yapmadan para kazanmanın yolunu bulacaklarını düşünenlerden özür dilerim çünkü burada bunun cevabını bulamazsınız. İnternet ya da bilgisayarlar yoluyla zengin olan herkes -ki dünyanın en zengin adamı da bu sektör sayesinde on yıldır dünyanın en zengin adamı olarak kalmaktadır- kazanabilmek için az ya da çok çalışmış, bir şeyler üretmişlerdir.Onları zengin eden şey başkalarının henüz fark etmedikleri yepyeni fikirler keşfetmeleri olmuştur. İnternette yeni bir yöntem bularak milyoner olan insanlar her geçen gün artıyor. (tek bir sayfa yapıp 1 milyon dolarlık reklam alan öğrenciyi duymuşsunuzdur.) Bu kişi internetin gücünü görerek başkalarından önce hareket etmesi sayesinde milyoner olmuştur.Bugün sanıyorum hiç kimse bu kazancın haksız olduğunu düşünemez, tıpkı öğrenmeye başladığınız kazanç sisteminde de olduğu gibi.Çünkü bir şeyler üretecek ve bunun karşılığında evinizden bile çıkmadan çok büyük bir maddi gelir elde edeceksiniz.. İnternetin her geçen gün daha da büyüdüğünü sanırım biliyorsunuzdur.Her gün 10.000 yeni bilgisayar kullanıcısı ilk kez internete bağlanmakta ve şu anda 600.000.000 dan fazla internet kullanıcısı halihazırda siteleri dolaşmaktadır..İşini internete taşımayan firmalar batmakta, dünyadaki ticaretin 300 milyar dolarlık kısmı internet sayesinde yapılmaktadır.Sizin de internetteki pastadan pay alma hakkınız var ve artık bu şansı elinize geçirdiniz..Milyonlarca insanın bilmediğini öğrenip her gün düzenli bir şekilde uygulayarak ve sebat ederek milyoner olabilirsiniz. Lütfen bunun gerçek olmadığını düşünmeyin.Yöntemini aşağıda öğreneceksiniz PEKİ NE YAPACAKSINIZ? Öncelikle eğer bir şirketiniz yoksa ya da internet dehası değilseniz internet pastasından pay almak için pek bir şansınız yok gibi görünüyor.İnsanların gelirlerini katladıkları interneti maillerinize bakmak ya da stres atmak için kullanarak hayatınızı zengin bir şekilde yaşama fırsatını kaçırmaktasınız demektir.Eğer çok yıkıcı bir fikriniz yoksa, bir başkasının insanları zengin eden ve yıllardır kendini ispatlamış olan fikrine kulak vermeniz gerekir : İnternette kazanan birisine ortak olun! Peki internette kazanan birisi sizi neden ortak olarak kabul etsin?Cevabı basit; siz de ona kazandıracaksınız. Böylece karşılıklı mutualizm benzeri bir ortaklık kurarak internet bilginiz hiç yoksa bile para kazanabileceğiniz bir şans elde etmiş olacaksınız. Çünkü ortağınız para kazanmak istiyor ve bu yüzden size para kazandırmak için elinden geleni yapacak sonuçta size inanılmaz derecede destek verilecektir...
>>> Şu an bu programın 52 ülkede toplam 175.000.000 internet katılımcısı var! <<<
- Bu programı işiniz olarak görün.
- Profesyonel olun ve talimatlara uyun.
- 7 E-kitabı da hemen sipariş edin ve müşterilerinize reklâm yapmaya başlayın.
-Her zaman siparişin verildiği günde mail atın. (Bu güvenilirliğinizi perçinleyecektir.)
- Bu programı uygularken sabırlı, dayanıklı ve iyimser olun.
-Talimatlara uyarsanız sonucunuz BAŞARI olacaktır!
-Her şeyden evvel kendinize inanın ve başarıdan emin olun.
-Ve en önemlisi:
En az 5 kişi bulmadan kesinlikle sistemden çekilmeyin.
Başarınızı garanti edecek yöntemi izleyin.
Şayet ilk iki haftada E-kitap No:1 için hiç sipariş almadıysanız ki bu tamamen sıra dışı olurdu; 20 sipariş alana kadar reklâm yapmayı sürdürün. Sonra 4. haftanın sonunda E-kitap No:2 için 100 adet sipariş almış olmalısınız. Eğer almadıysanız reklâm yapmayı sürdürün. E-kitap No:2 için 100 adet sipariş aldıktan sonra geriye yaslanın ve rahatlayın, çünkü program sizin için çalışmaya başlamıştır ve para size doğru akacaktır.
ÖNEMLİ HATIRLATMA:
Listede isminiz bir alt sıraya kaydığında farklı bir E-kitap için isminiz yazıyor olacak. İlerlemenizi gelen E-kitap siparişlerindeki E-kitap numaralarını takip ederek öğrenebilirsiniz. Şayet daha fazla gelir elde etmek istiyorsanız reklâm yapmaya devam edin ve bütün işlemi baştan başlatın! Bu program sayesinde sınırsız bir gelire ulaşacaksınız.
Bu program çalışıyor ama çok dikkatli bir şekilde uygulamanız gerekiyor. Özellikle isminizi farklı bir E-kitabın altına yazmamanız gerektiğini unutmayın. Aksi takdirde çalışmayacaktır ve potansiyel gelirinizi kaybedeceksiniz. Hakikaten, büyük bir yatırım gerektirmeyen ve gayet rahat para kazanabileceğiniz muhteşem bir fırsat. Katılmaya karar verdiyseniz programı aynen takip edin ve ekonomik, bağımsızlığa giden yola başlayın.
*****************
7 E-kitabı bugün sipariş edin ve ekonomik özgürlüğünüze giden yolda ilk adımınızı atın. Kararlı hamleler güçlü sonuçlar doğurur.
ŞİMDİ SIRA SİZDE!!!
SİSTEMİN ŞAHİTLERİ
Benim adım Berk. Eşim Tülay'la İzmir'de yaşıyoruz. Büyük bir şirketin bilgi-işleminde çalışıyorum ve gayet iyi kazanıyorum. Eşime bu program ulaştığında network pazarlama hakkında olumsuz şeyler söyledim. Nüfus oranları hakkında ki bilgilerimi öne sürerek bunlarla dalga geçtim. Çalışmayacağından emindim. Tülay ise beni hiç dikkate almadı ve hemen başladı. Acımasızca onunla dalga geçtim ve klasik "ben sana söylememiş miydim"i hazırlamıştım bile. Ama en son o güldü. 4 hafta içinde 120 adet sipariş aldı. 60 gün içinde 20.000 YTL'ye ulaşmıştı. Şok olmuştum. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesap ettiğimden ve kesinlikle çalışmayacağından emindim. Şimdi ise eşimin bu "hobisine" bende katılıyorum. her şeyi network-pazarlamaya borçluyuz. En içten şükranlarımla
Berk KARACA / İZMİR

*****************
Bu mektubun amacı bu programın dürüst, yasal ve son derece karlı olduğunu göstermek içindir. Ben denemeden önce bu program bana birkaç kez gönderilmişti. Silmiştim! 10. haftada 36.000YTL'ye ulaştığımda şaşkınlığımı gizleyemedim. Her gün daha fazla para gelmekte. Sevgilerimle…
Nagihan BAKİ/ SİNOP

******************
İhtiyatlı kişiliğimden dolayı bu programa katılmaya karar vermek için birkaç hafta geçmesi gerekiyordu. Başlangıç için gerekli olan sermaye o kadar düşüktü ki yatırdığımı geri kazanmak için gerekli olan sipariş adedini toplayamamak neredeyse imkânsızdı. O kadar çok mail atmam gerekiyordu ki zaman zaman kardeşimden yardım almak zorunda kalıyordum. Bu sene geçen 10 yılda kazandığımdan daha fazla kazanacağım. İşin güzel tarafı insanların nerede oturduğu önemli değil çünkü siparişlerinizi e-mail karşılıyorsunuz. Hakikaten daha yüksek kazançlı bir yatırım yok.
Mustafa ÇAV / İSTANBUL
******************
Bu benim programa 3.kez katılımım. Mesleklerimizi bir kenara bıraktık ve yakında güneyde bir ev alıp biriktirdiklerimizin faiziyle geri kalan yaşamımızı sürdüreceğiz. Bu program sadece katılmasanız çalışmayacaktır! Kendinizin ve ailenizin iyiliği için bu altın değerinde ki fırsatı kaçırmayın. Bol şans!
S.Mehmet ÇAĞRI / İSTANBUL
Yasal Uyarı
Bu işin gelir vergisiyle ilgili sorularınız varsa aşağıda ilgili yasa açıklaması ve linki verilmiştir. Sık Sorulanlar sayfasından da konu ile ilgili açıklamaya ulaşabilirsiniz. Tüm sorularınızın cevabını burada bulacaksınız. Herhangi bir sorunuz olduğunda bana da dönebilirsiniz.
http://www.gelirler.gov.tr/gelir2.nsf/0/31b184f6d751e8a686256aa7004daa62?OpenDocument

Serbest Meslek Kazançlarında
Madde No
18
Kapsam

(3239 sayılı Kanunun 40. maddesi ile değişen madde) (4444 sayılı Kanunun 4'üncü maddesiyle değişen fıkra, Yürürlük; 1.1.2000) Müellif, mütercim, heykeltraş, hattat, ressam, bestekâr, bilgisayar programcısı ve mucitlerin ve bunların kanuni mirasçılarının şiir, hikaye, roman, makale, bilimsel araştırma ve incelemeleri, bilgisayar yazılımı, röportaj, karikatür, fotoğraf, film, video band, radyo ve televizyon senaryo ve oyunu gibi eserlerini gazete, dergi, bilgisayar ve internet ortamı, radyo, televizyon ve videoda yayınlamak veya kitap, CD, disket, resim, heykel ve nota halindeki eserleri ile ihtira beratlarını satmak veya bunlar üzerindeki mevcut haklarını devir ve temlik etmek veya kiralamak suretiyle elde ettikleri hasılat Gelir Vergisinden müstesnadır.(*)
Eserlerin neşir, temsil, icra ve teşhir gibi suretlerle değerlendirilmesi karşılığında alınan bedel ve ücretler istisnaya dahildir.
Yukarıda yazılı kazançların arızî olarak elde edilmesi istisna hükmünün uygulanmasına engel teşkil etmez.
Serbest meslek kazançları istisnasının, bu Kanunun 94 üncü maddesi uyarınca tevkif suretiyle ödenecek vergiye şümulü yoktur.(**)(*) Madde 18 – (Değişmeden önceki şekli) (3239 sayılı Kanunun 40'ıncı maddesiyle değişen madde) Müellif, mütercim, heykeltraş, hattat, ressam, bestekâr ve mucitlerin ve bunların kanunî mirascılarının şiir, hikâye, roman, makale, bilimsel araştırma ve incelemeleri, röportaj, karikatür, fotoğraf, film, video band, radyo ve televizyon senaryo ve oyunu gibi eserlerini gazete, dergi, radyo, televizyon ve videoda yayınlamak veya kitap, resim, heykel ve nota halindeki eserleri ile ihtira beratlarını satmak veya bunlar üzerindeki mevcut haklarını devir ve temlik etmek veya kiralamak suretiyle elde ettikleri hâsılat Gelir Vergisinden müstesnadır.(**)4369 sayılı Kanunun Geçici 7’nci maddesine göre; 1.1.1999-31.12.2008 tarihleri arasında; Gelir Vergisi Kanununun 18 inci maddesinde sayılan serbest meslek faaliyetlerinden elde edilen hasılatın aynı Kanunun 103 üncü maddesinde yazılı tarifenin birinci ve ikinci gelir dilimleri toplamını aşan kısmı için 18 inci maddedeki istisna uygulanmaz.Bu istisnanın Gelir Vergisi Kanununun 94 üncü maddesi uyarınca tevkif suretiyle ödenecek vergiye şümulü yoktur.
Gelirleriniz ve başarılarınız tamamen sizin aktifliğinize bağlıdır. Bu tanıtım metni kesin veya dolaylı olarak bir garanti teşkil etmez. Herhangi bir bağlamda garanti içerdiği tespit edilirse, bu vesileyle geçersiz sayılır. Metinde bazı karne ve gelirler örnektir ve ispatlanamaz.
Sitede herşey çok açık ve net anlatıldı. Bu sitede yazan bölümleri okuduktan sonra işimizle ilgili bir çok sorunuzun cevabını bulacaksınız. Sistemi inceledikten sonra anlayamadığınız yerler olursa kitap.7ekitap@hotmail.com adresinden benimle irtibata geçip sorularınızı sorabilirsiniz. Şimdiden başarılar ve bol kazançlı günler.
ÖMÜR YILDIRIM

Hiç yorum yok: